Kunders omdömen:

Hej!

Annette har masserat 3 av mina hästar regelbundet var 6-7 vecka sedan januari i år (2013). Hon tar väldigt bra hand om hästarna lyssnar på dem och känner av om de är på gott humör eller inte.

När Annette masserade hästarna den första gången var de spända och tyckte att det var något konstigt som hon höll på med, men det varade inte länge.

Nu när hon masserar hästarna blir de avslappnade och nästan somnar så skönt de tycker att det är.

Jag har märkt skillnad på mina hästar att de är inte så spända längre när de motioneras och slappnar av snabbare.

Förutom massagen har Annette visat mig hur jag ska stretcha mina hästar för ytterligare bättre resultat.

Hon har även rekommenderat mig om vissa saker att tänka på under ridning för att få min ena (nu inte länge lika spända) häst att slappna av i halsen.

Det är lätt att få tag i Annette om man vill boka en ny tid eller bara fråga något som man är osäker på t e x. något hon har rekommenderat, stretching eller någon kontraindikation.

Rekommenderar Varmt Annette till andra hästar.

Med vänliga hälsningar

René Lindberg  Hästägare

Tieje     Frieser

Emil     Shetlandponny

Moffe   Shetlandsponny  

"Jag har anlitat Annette för att massera mina två storhästar (dressyr). Hon började hos oss som elev och vi är mycket nöjda. Hon får bra kontakt med hästarna och avläser dem mycket väl! Mina två hästar har blivit mjukare och smidigare och vi har blivit av med problemen vi hade tidigare. Annette ger tydliga och bra rekommendationer och är noga med att följa upp vårt gemensamma arbete. Vi kommer fortsätta anlita Annette!"

Med vänliga hälsningar Lena Svensson

 Hej!

Annette har kommit och masserat våran pensionär ca var 4-5 e vecka sen i mars månad. Vårt sto är en 22-årig fd hopphäst och har till för ca 4 år sen mest gått som promenad häst. Vi har tyckt hon känts stel och ovillig att jobba i ena varvet samt varit bättre musklad på ena sidan.

Annette har hittat muskelknutor och spänningar som hästen tyvärr gått med under en lång tid och behandlat dessa sedan mars månad. Vi fick ridförbud till en början och hon gav oss rekommendationer på vad vi istället kunde göra för att hjälpa vår häst. Vi valde att följa dessa, och nu framme i junimånad går hästen jättefint och verkar så mycket gladare! Vi är glada! Vi har även fått bra fodertips av Annette som varit väldigt användbara.

Annette känner av hästen fint och jobbar noggrant. Skriver tydliga journaler och är lätt att samarbeta med.   

Vi vill gärna rekommendera Annette!

Hälsningar Sara Nilsson, Lund.

"Min reserverade häst har aldrig gillat massage. Han var ganska stökig vid Annettes första besök men hon arbetade försiktigt vidare och tog stor hänsyn. Tack vare hennes lugna och mjuka sätt stod han redan andra besöket avslappnat och uppskattande en stor del av massagen. Det är ett väldigt gott betyg!"

 Mvh Johanna Bjerling och Lofty Tiger Woods, Flyinge

"Jag har haft god hjälp av Annette till mina två hästar. Jag tyckte inte de hade några egentliga bekymmer utan ville bara få en genomgång. Det visade sig att där hade jag fel och Annette har hjälpt hästarna och mig att komma åt och förebygga problemen.  Rekommenderas varmt!"

/Karin Erikson

"Annette började under sin utbildning att massera min dåvarande häst. Det var ett sto på 20 år som gått som hopphäst mer eller mindre hela sitt liv. Med sitt lugn och sin mjukhet så fick hon efter ett par gånger även massera nacken som inte var helt lätt från början. Jag känner mig trygg i Annettes närvaro, hon är både mjuk och strategisk i sitt arbete med hästarna.

Jag fick även väldigt tydliga instruktioner i hur jag ska stretcha efter mina pass, även en del instruktioner i hur jag ska jobba min häst på marken för att nå maximal prestation hos just min häst. Jag är mycket nöjd med resultatet som jag nådde med min häst tack vare Annettes hjälp.

Jag gillar även journalföringen som man får när man har haft Annette på besök, det känns så seriöst att få en kopia på vad hon gjort och vad man ska tänka på till nästa besök.

Så nu blir det nya tag med mina nya hästar.                                                 Rekommenderar Annette varmt till er häst/ar."

Hälsningar Anna och Granette

Dela den här sidan