"Jag anlitade Annette efter tips av en kompis.  Jag och min häst är mycket nöjda! Jag tycker Annette lyssnar bra på hästen under behandlingen och är mycket noggrann. Vi följer hennes rekommendationer som även står tydligt nedskrivet i journalen, och vi är nöjda med resultatet. Vi ser framemot hennes följande besök :)

Med vänlig hälsning Maria Andersson och hästen Kimpe."

"Av en slump såg jag Annettes annons på nätet. Jag tänkte att jag skulle skämma bort mitt halvblod lite och det uppskattades av hästen! Jag kommer absolut att fortsätta med massage varannan månad till henne för jag  märkte en väsentlig skillnad redan efter första besöket. Annette är helt kanon, lugn, nogrann och duktig!"

Åsa och Miss Bregott.

"Hej! Annette var hos oss redan under sin utbildning och masserade både vår kallblodstravare och vår ponny Åmar. Båda hästarna uppskattade behandlingen och stod nästan och somnade – så skönt det var. Efter behandlingen var de märkbart mer avslappnade och även mer samarbetsvilliga i ridningen.

I höstas blev Åmar, nästan 20 år gammal – väldigt sjuk i kolik. Man tror att tarmen hängde upp sig på ett eller annat utskott – något som är vanligt på gamla hästar och tyvärr väldigt svårbehandlat. Åmar fick tre anfall på en vecka och var väldigt illa däran. Vi i familjen förberedde oss på det värsta. Efter tredje anfallet verkade det lugna sig, men han blev inte bättre utan stod bara och hängde, verkade deprimerad och håglös. Annette erbjöd sig att komma ut och känna över honom. Hon visste vid det tillfället bara att man misstänkt kolik – inget annat. Annette känner Åmar ganska väl sedan innan –men tog sig ändå tid att känna in honom ordentligt. Efter en stund pekade hon på ett visst område och sa att där har han ont. Det var exakt där veterinären misstänkte att tarmen hade hakat upp sig (något jag inte berättat för Annette) – helt OTROLIGT . Under tiden hon kände över och kände in Åmar så riktigt märkte man hur han slappnade av i hela kroppen. Det var synligt för ögat att han mådde bättre – helt fantastiskt.

Efter behandlingen kände Annette in Åmar ytterligare och det första som hände var att hon sa att han var törstig, varvid jag protesterade för det hade varit vårt stora problem att han inte velat dricka, men Annette bad mig erbjuda honom vatten i alla fall och nog drack han alltid.. Sedan sa hon att han berättade att han var ledsen och deprimerad. Dels hade han ont och dels var han ledsen för att han gjorde framför allt Emma, sin matte – orolig. Han sa också att han var ledsen för att han inte fick gå i den vanliga hagen och ”ta hand” om sin flock. Han tyckte också det var tråkigt att inte få ”vara med” ute på ridbanan och i skogen. Vi följde Annettes råd och satte in Åmar i hagen till de andra, trots att han inte var helt återställd och hans humörsändring var uppenbar. Glansen i ögonen kom tillbaka och han började ”prata” med oss igen. Emma pysslade mycket med honom och gick ut och gick och började rida och lät Åmar bestämma hur mycket han ville och orkade. 14 dagar efter sista anfallet åkte de på sin första träning igen och Åmar var i bättre form än någonsin – och är fortfarande.

Jag måste erkänna att jag tillhör den grupp människor som kanske inte varit övertygad anhängare av ”healing” eller ”prata-med-djur”.. Men det är jag numera."

Jenny Karlén & Åmar, Flyinge.

"Tack för att du tog dig ann vår katt Buzz. Vi trodde inte att man kunde göra en så hängig och deppig katt så glad igen och full av energi. Han har gått från att vara en "pälsklump" till att vara en social och trevlig katt igen.

Vår labbe kliade sig hela tiden men tack vare Annette så har kliandet försvunnit. Dessutom hade han ont i nacken men efter en healing av Annette så kan han hålla huvudet högt igen och kan röra sig som vanlig. Vi är väldigt nöjda med Annettes hjälp!"

Helen Albertsson Kvist, Lund

Titta gärna in på min fb sida: https://www.facebook.com/annetteshastmassage.se/

för fler omdömen

Dela den här sidan